Projekter

Her er et lille udpluk af vores projekter.​

Ny Carlsberg Glyptotek

Bygherre: Ny Carlsberg Glyptotek

Projektering, projektopfølgning og tilsyn af alle elinstallationer i forbindelse med at glyptoteket fik etableret ny belysning.

Projektet var nomineret til Den Danske Lyspris 2015.​

Frederiksberg Kirke – Totalrestaurering​

Bygherre:

Projektering, projektopfølgning og tilsyn af alle elinstallationer i forbindelse med en totalrestaurering af hele kirken.

Køge Sygehus – ny administrationsbygning​

Bygherre: Region Sjælland

Projektering, projektopfølgning og tilsyn af alle elinstallationer i forbindelse med opførelses af nyt kontorhus til det nye supersygehus i Køge.

Dehns Palæ​

Bygherre: Danmarks Apotekerforening / TRYG

Projektering, projektopfølgning og tilsyn af alle elinstallationer og CTS anlæg i forbindelse med genopførsel af Dehns Palæ som brændte i 2010.

Amaliehaven

Vi er i fuld gang med projekteringen af nye elinstallationer og belysningsanlæg i Amaliehaven og dens bygværker, inkl. nye springvandsinstallationer.

Sorø Klosterkirke

Vi er i gang med projektering af elinstallationerne i forbindelse med et omfattende restaureringsprojekt af kirken som skal sikre kirkens store kulturhistoriske værdi for eftertiden.

Grønnebro, Hvidovre

Projektering, projektopfølgning og tilsyn af alle elinstallationer i forbindelse med opførelses af ca.180 nye leje- og ejerboliger fordelt på ni bygninger, samt projektering af dagligvarebutik​.

Elevatorer

Projektering, projektopfølgning og tilsyn af 10 stk. elevatorer på Frederiksberg fra 70´erne med 8 stop som totalrenoveres, således at det kun er styr og stolbøjle der genanvendes.

Bil el-ladestandere

Projektering, projektopfølgning og tilsyn af ladestandere for forskellige boligselskaber, herunder 12 stk. PAB afdelinger som alle har fået etableret ladestandere.

Kgl. bygningsinspektorat 1

Gert Carstensen A/S har sammen med Fogh og Følner Arkitekter A/S, Eduard Troelsgård Rådgivende Ingeniører A/S, Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører A/S, Martin Funch Rådgivende Ingeniørfirma ApS rammeaftale om det Kgl. bygningsinspektorat 1.

I ejendomsporteføljen for Inspektorat 1 ligger bl.a. Frederiksberg Slot, Kastellet, Nyboder, Kronborg, Christiansborg m.fl.

Bygherre: Slots- og Kulturstyrelsen, Kulturministeriets kulturinstitutioner, Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Kirkeministeriet, Naturstyrelsen, Folketinget, Statsministeriet og Undervisningsministeriet.​

Bygherrerådgivning

Gert Carstensen A/S har siden 2009 været bygherrerådgiver for Biltema på de elektriske installationer og sikringsanlæg i forbindelse byggerier i totalentreprise.

Boligforeninger

fsb, Lejerbo, BOVITA, KAB, DAB, VIBO, FA09, BO-VEST, Boligkontoret Danmark og GAB

Projektering og rådgivning i forbindelse med etablering af videoovervågning-, dørtelefon-, adgangskontrolanlæg. Desuden Projektering, projektopfølgning og tilsyn ifm. TV- og internetløsninger samt energioptimering af belysningsanlæg og totaludskiftning og opgradering af diverse elinstallationer.​

​Gert Carstensen A/S

Adresseoplysninger

Gert Carstensen A/S, Rådgivende Ingeniørfirma F.R.I

Kirke Værløsevej 38, 3500 Værløse

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 4435 0070

E-mail: firma@gc-as.dk

​CVR: 26903254

Vi vil rigtig gerne fortælle dig mere

Kontakt os, og hør hvordan vi som rådgivende el-ingeniørfirma kan hjælpe dig med dit el-projekt