Kompetencer inden for el-rådgivning

Gert Carstensen A/S er et ingeniørfirma, der har specialiseret sig i alle former for rådgivning inden for elektriske anlæg. Vi har bistået med el-rådgivning på en lang række større og mindre projekter i årenes løb, og vi er altid klar på en ny, spændende opgave.

Vores rådgivningsfirma holder til i Værløse uden for København, men vi har kunder i hele landet, dog primært på Sjælland, Fyn og i Jylland.​

Et team med stor erfaring

Gert Carstensen A/S er kendt for at udføre projekter i høj kvalitet og med de samme motiverede medarbejdere tilknyttet i projektets fulde forløb.

Alle vores ingeniører har tidligere praktisk erfaring som elektrikere, hvilket højner vores forståelse for den håndværksmæssige løsning af el-projektet, samt skaber god dialog i udførelsesfasen af projektet.

F.R.I. – din garanti for kompetent el-rådgivning

Firmaet er medlem af F.R.I.: Foreningen af Rådgivende Ingeniører og er dermed forpligtet efter foreningens love og regler om god rådgiverskik. Det er din garanti for, at du får professionel og kompetent el-rådgivning på dit projekt. 

Vil du høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et skræddersyet tilbud på el-rådgivning i forbindelse med dit næste projekt. 

Her på siden kan du se en oversigt over vores kompetencer, men du er også velkommen til at tage et nærmere kig på vores referencer, hvis du ønsker større viden om den type projekter, vi arbejder med.

​Forsyningsanlæg

Tavler

Nødstrømsanlæg

Belysningsanlæg

​Intelligente bygningsinstallationer

Netværk / datakabling

Sikkerhedsanlæg

Elevatorer

Bolignetværk

Ladestandere

AV-installationer

Solceller

Solafskærmning

Elinstallationer

​Gert Carstensen A/S

Adresseoplysninger

Gert Carstensen A/S, Rådgivende Ingeniørfirma F.R.I

Kirke Værløsevej 38, 3500 Værløse

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 4435 0070

E-mail: firma@gc-as.dk

​CVR: 26903254

Vi vil rigtig gerne fortælle dig mere

Kontakt os, og hør hvordan vi som rådgivende el-ingeniørfirma kan hjælpe dig med dit el-projekt